Bestuur

 

Eric de Groot

Functie: voorzitter

e-mail: voorzitterpbgiethmen@gmail.com


Jos Maessen

Functie: secretaris

e-mail: secretarispbgiethmen@gmail.com

 

Anita van den Berg

Functie:  penningmeester

e-mail: penningmeesterpbgiethmen@gmail.com


Gerbert Warmelink

Functie: bestuurslid en vice voorzitter

 

Frits van der Laan

Functie: bestuurslid 

 


 

Agenda

Nieuws

Actie Oekraïne
16 juli 2022

Actie Oekraïne

Monique en Jos, Koedijk 5, Giethmen zijn een inzamelingsactie gestart om EHBO dozen en tourniquets te kunnen kopen. Hieronder staat een tekst die zij zelf op sociale media verspreiden. Wij vinden het een goed initiatief van een van onze buren en wilden jullie hier allemaal van in kennis stellen.

Nieuwsbrief juni 2022

Lees hier de laatste nieuwsbrief....

Nieuwsbrief maart 2022

Lees hier de nieuwsbrief van maart 2022

Nieuwsbrief februari 2021
11 februari 2021

Nieuwsbrief februari 2021

Lees hier de nieuwsbrief van februari 2022

Nieuwsbrief september 2020.

Lees hier de laatste nieuwsbrief....

Giethmen wordt bloemrijk!

Vorig jaar hebben meerdere inwoners van Giethmen bloemenzaad gezaaid om bijen, vlinders en andere insecten aan te trekken waardoor Giethmen een (nog) natuurvriendelijker aanzicht kreeg. Het bestuur wil dit jaar alle bewoners financieel ondersteunen bij het inzaaien van wilde bloemenmengsels in tuinen, bermen en randen langs akkers en weilanden.

Buurtschapsplan Giethmen
10 februari 2020

Buurtschapsplan Giethmen

Dit plan beschrijft aan welke thema’s de inwoners van Giethmen prioriteit geven met betrekking tot lange-termijn beleid van overheden.

Op de Algemene Ledenvergadering 2018 zijn er vragen gesteld over de toestand van een aantal bermen. Het bestuur heeft overleg gehad met de heren G. Dorgelo (verkeerskundige) en J. de Vries (contact ambtenaar) van de bestuursdienst Ommen-Hardenberg. We hebben gevraagd welke opties we hebben om de bermen de verbeteren.

Natte burendag 2018
23 september 2018

Natte burendag 2018

Op 22 september was de 5e burendag in Giethmen een feit. In tegenstelling tot de voorgaande jaren was het deze keer een natte middag.

Op de Algemene Ledenvergadering van 6 februari 2018 is gevraagd wie er mee zou willen doen aan een gezamenlijke asbestverwijdering om zo de kosten te kunnen drukken. Ondanks dat zich zes mensen hebben aangemeld met een totale oppervlakte van 1400 m2 bleek dit uiteindelijk te weinig om bij een bedrijf korting te regelen. Er is daarom besloten om geen gezamenlijke actie te organiseren.